De proeverij

Download hier de proeverij winterkaart

Download hier de proeverij kindermenukaart

Vanaf 20 december voeren we de winterkaart.

 

De Proeverij’ bij Restaurant In de Tonne

Elke donderdag tot en met zondag heeft u onbeperkte keuze uit kleine koude en warme gerechten om samen te proeven en weer écht een avond uit te zijn. Hebt u onze zacht gegaarde sukadelapje uit de jus al geproefd? Of wat dacht u van onze gegratineerde greenshell mosselen met mierikswortelcrème? De ruime Proeverijkaart geeft u de ultieme mogelijkheid om van gerechten te proeven die u normaliter niet ‘in het groot’ zou hebben gekozen.

Dit concept loopt naast de gerechten die staan vermeld op onze standaard menukaart.

Kinderen

De speciale kinderkaart van ‘De Proeverij’ toont niet alleen de standaard patatjes maar ook gezonde en gevarieerde kleine gerechten, waardoor kinderen volop mee kunnen genieten van dit nieuwe concept. Een vers fruitspiesje, carpaccio met kaas en zonnebloempitjes, komkommer en tomatensalade of kinder-buenoijs.

Maar natuurlijk staan ook het gehaktballetje, de kipsaté en de poffertjes op de kindermenukaart.

Wij vinden ‘De Proeverij’ het meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

 

Hoe werkt het?

Aan tafel ontvangt u een menukaart, waarop u per keer één of twee gerechtjes aanstreept waarvan u wilt proeven. Nadat de gekozen specialiteiten zijn bereid, uitgeserveerd en genuttigd, bestelt u opnieuw één of twee gerechtjes en zo verder. De keuze is namelijk onbeperkt. Drankjes worden tijdens het tafelen door de bediening opgenomen en uitgeserveerd.

Wat kost het?

€ 32,00 per persoon (onbeperkte keuze uit de gerechtjes, exclusief drankjes).
€   1,50 per levensjaar voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (exclusief drankjes).

Reserveren

Tel.: 0548-654265

Online reserveren?


Reserveer nu